All Collections
Prečo nie je Exodus 90 zadarmo?
Prečo nie je Exodus 90 zadarmo?

Prečo by som za to mal platiť?

Stephen Zepp avatar
Written by Stephen Zepp
Aktualizováno před více než týdnem

Prvý týždeň Exodusu 90 je zadarmo. Platobná karta nie je potrebná na registráciu v našej aplikácií. Po otvorení aplikácie v 8. deň vášho cvičenia sa zobrazí výzva stať sa členom Exodusu 90. Exodus 90 stojí 6€/mesačne. Vaše predplatné môžete kedykoľvek zrušiť. Ako člen získate:

  1. Kompletnú aplikáciu Exodus 90 a vstup k celoročným duchovným cvičeniam.

  2. Naša aplikácia na sledovanie vašich zvykov a komunikáciu v bratstve.

  3. NOVINKA v roku 2021: Adventné a pôstne duchovné cvičenia.

  4. Zľava 10% do Exodus obchodu.

  5. Zasvätené informácie: zasielanie e-mailov a e-bulletiny o našej práci.

  6. Pripojíte sa k bratstvu Exodus 90 s viac ako 30 000 mužmi v 65 krajinách!

Pretože Exodus 90 je nezisková organizácia 501 (c) (3), vaša podpora z vás robí partnerov v našej misii prinášať slobodu Ježiša Krista ľuďom po celom svete. Ďakujeme!


Prečo nie je Exodus 90 zadarmo?

Exodus 90 je nezisková organizácia 501 (c) (3). Všetky výnosy sú znova investované do vývoja a šírenia Exodusu 90, aby sme v budúcnosti mali možnosť osloviť všetkých mužov, ktorých Boh k nášmu cvičeniu volá. Veríme, že Exodus 90 je duchovným cvičením, ktoré je schopné priniesť nutnú duchovnú obnovu v Cirkvi. Keď sa k nám pripojíte, ste viac ako zákazník. Ste členom našej misie oslobodiť mužov pre Ježiša Krista.


Platba po skončení Exodusu 90

Len čo dokončíte svoje deväťdesiatdňové duchovné cvičenie, ste pozvaní zúčastniť sa našich cvičení s názvom Deň 91, ktoré sú venované duchovnej formácii.

Ako odpoveď na volanie po jasnej ceste vpred od mužov, ktorí úspešne dokončili Exodus 90 pred vami, sme vytvorili Deň 91: jasný a priamočiary spôsob pre vás a vaše bratstvo, aby ste oslávili vaše úspechy, naučili sa brániť si svoju novoobjavenú slobodu a nasledovať Krista s rastúcou komunitou mužov po celom svete!

Upozorňujeme vás, že vaše mesačné predplatné programu Exodus 90 bude pokračovať aj po skončení deväťdesiatich dní. Odstránením aplikácie sa vaše predplatné neodstráni.


Nieje to odpoveď, ktorú ste hľadali?

Kontaktujte nás na help.exodus90.com/cs/

,alebo kliknite na tlačidlo v pravom, dolnom rohu.

Did this answer your question?